Despre noi - Profumo D'Antico - ARL Activ Serv

Nu puteti plasa o comanda din aceasta tara. United States

Despre noi

Profumo d’Antico este locul unde am adunat pasiunea, inspiratia, amintirile frumoase, rafinamentul si stilul. Pentru ca cei dragi ocupa un loc aparte în viata oricui, merita ca fiecare obiect daruit din suflet sa fie mai mult decât un lucru frumos si pretios. Aici ele sunt investite cu emotie.


Magazinul elegant va întâmpina cu o selectie de decoratiuni, accesorii si cadouri speciale într-o atmosfera calda si luminoasa. Toate obiectele sunt selectionate de la cei mai buni artizani italieni, neîntrecuti în maiestria lor si perfectiunea detaliilor.


Ne mândrim cu o colectie deosebita de papusi de portelan pe care le detinem în exclusivitate. Fie ca îti zâmbesc frumos din vitrina sau dintr-un fotoliu elegant, gratioasele papusi lucrate manual impresioneaza prin naturaletea, finetea si splendoarea lor, prin somptuozitatea costumelor baroce, cu dantele delicate si palarii de epoca. Expresivitatea lor este pusa în valoare si de parul natural si pictura fina a chipurilor.


Si obiectele de decor interior aduc acelasi parfum al vremurilor trecute, încalzind orice încapere cu delicatetea florilor albe si roz, a portelanurilor fine, a cosuletelor frumos împletite si împodobite sau prin sclipirile vaselor de sticla de Murano, cristal si argint. Universul feminin este completat de o bogata si variata colectie de accesorii de moda - bijuterii din pietre naturale, cristale Swarovski, sticla de Murano, argint; saluri si esarfe; posete de ocazie - si alte mici podoabe care te scot din banalitate.


Albumele si ramele de fotografii din aceleasi materiale deosebite, casetele pentru bijuterii si diversele accesorii pentru birou aduc un strop de rafinament deopotriva feminin si masculin oricarui interior.


Special este si modul în care le uram bun venit pe lume copiilor, astfel încât le-am pregatit trusouri si lucruri pretioase personalizate pentru fetite si baietei, dar si o incursiune în lumea povestilor si a personajelor lor preferate.


Toate obiectele sunt produse în Italia, în editii limitate sau exemplare unicat si sunt însotite de certificate de calitate.


Pentru ca iubim lucrurile cu adevarat frumoase si pretioase, moda fascinanta a vremurilor trecute si maiestria artizanilor italieni am creat Profumo d’Antico, un loc plin de idei pentru cadouri cu semnificatie, în care fiecare obiect spune câte o poveste si te inspira în alegerea ta.